Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Toekomstmakers Top 100

Zes bijzondere innovaties van Philips

©Philips

Een leuke functie van Hue lampen en app is de koppeling met internetdiensten: Als je voetbalteam scoort, knippert de lamp.

©Philips

Dankzij AlluraClarity kan de hoeveelheid röntgenstraling worden beperkt zonder in te leveren op de beeldkwaliteit, voordelig voor patiënten en medici.

©Philips

Innovatie kan ook plaatsvinden in verdienmodellen, bewijst Philips met Pay per lux. De klant koopt geen lampen, maar betaalt voor de verbruikte hoeveelheid licht.

©Philips

Met behulp van HeartNavigator kunnen hartkleppen vervangen worden met een kleine incisie in plaats van een openhartoperatie.

©Philips

Greenpower Led toplichting is ontworpen voor glastuinders. Het kost minder energie dan traditionele verlichting en verbetert de kwaliteit van het gewas.

©Philips

GoSafe is een mobiel alarmsysteem voor mensen die tobben met hun gezondheid. Met een druk op de knop wordt contact gelegd met een hulpcentrale.

Toekomstmakers is bezig met het samenstellen van een lijst met de honderd mooiste innovaties van Nederland. Philips staat met maar liefst zes innovaties op de longlist. Welke innovaties de Toekomstmakers Top 100 halen, wordt op 30 oktober bekend.