Ga naar de inhoud
Bedrijven

Graaien en wachten bij laatste dagen van V&D

Drukte bij V&D Venlo Beeld © Loes Janssen

De tijdelijke heropening van de eerste 25 V&D-filialen leidt vandaag tot chaotische taferelen. Koopjesjagers stonden al vroeg klaar om hun slag te kunnen slaan en stuurden uit het hele land hun foto's op.

Het ging niet zonder slag of stoot vanochtend, de opening van de eerste 25 winkels van V&D. Door opstartproblemen met de kassasystemen bleven sommige winkels langer dicht, omdat er niets afgerekend kon worden.

Thumbnail

V&D Veenendaal, foto Joop Kreeft

Thumbnail

V&D Zeist, foto Bart Reijnen

Thumbnail

V&D Zwolle, foto John van den Akker

Bij andere vestigingen was het in de ochtend al meteen zo druk, dat er al snel een systeem '1 erin, 1 eruit' werd ingevoerd. Beveiliging ziet erop toe dat het binnen niet te druk wordt, onder andere in de vestigingen in Veenendaal, Hengelo en Uden.

Thumbnail

V&D Uden, foto Jordy van der Sanden

Thumbnail

​V&D Uden, foto Chantal Linschoten & Anne Kersten, Omroep Brabant

De rijen bij de kassa's zijn lang, laten klanten weten aan RTL Z. "De rij begint nu vanaf een punt waar je de kassa bijna niet kunt zien", tweet een bezoeker aan de V&D Delft. Een bezoeker in Sittard laat weten dat de wachttijd oploopt tot een uur. Sommige bezoekers laten hun koopjes liggen omdat ze te lang moeten wachten bij de kassa. 

Thumbnail

V&D Schalkwijk, foto Martijn Kapper


Thumbnail

V&D Emmen, foto Dennis Oosterwold

Morgen en overmorgen gaat de rest van de winkels in Nederland open, voor de komende drie tot vier weken. Bekijk op deze kaart wanneer de V&D bij jou in de buurt open is. Niet alles wordt meteen verkocht; delen van de voorraden komen in de komende weken pas in de winkels te liggen. 

De opbrengsten van de tijdelijke heropening gaan naar de schuldeisers. Die hebben meer dan 100 miljoen euro aan vorderingen uitstaan. Voor leveranciers is de opbrengst karig.

Thumbnail

In V&D Zeist raken de schappen snel leeg, foto Bart Reijnen

Thumbnail

Bezoekers kopen vaak meteen groot in, foto ANP

Bron: RTL Z
Meer over