Economie

T-Mobile introduceert een proefabonnement van één maand

02 november 2015 09:40 Aangepast: 02 november 2015 10:00
Beeld © AFP

Eerst proberen, dan kopen. Het wordt nu ook mogelijk bij een mobiel abonnement, want T-Mobile biedt potentiële klanten een proefabonnement aan. Dan kun je zelf testen of de 4G-verbinding goed genoeg is.

"Ons oude netwerk is vaak een reden geweest dat mensen niet kozen voor T-Mobile", aldus Marco Kind, commercieel directeur bij T-Mobile. "De kracht van ons nieuwe netwerk zal juist de reden zijn dat de kritische consument straks nog meer voor ons kiest. Dat kunnen wij zelf natuurlijk heel hard roepen, maar iedereen wil dat uiteraard zelf ervaren."

Kosteloos overstappen
Het 'Test ons nu'-abonnement van T-Mobile loopt één maand en is in oktober en november van dit jaar uit te proberen. Ben je niet tevreden? Dan kun je kosteloos overstappen. Klanten met een test-abonnement inclusief toestel, leveren bij het opzeggen ook het toestel in. Zo kun je volgens T-Mobile zelf testen of hun mobiele netwerk aan jouw eisen voldoet.

T-Mobile lanceert het proefabonnement vanwege hun landelijk dekkend 4G-netwerk. Dat betekent dat 95 procent van de Nederlandse inwoners in een 4G-dekkingsgebied wonen. Ook Vodafone en KPN hebben een landelijk dekkend 4G-netwerk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore