Kijkers aan Z

Stel jouw vraag over de gevolgen van de sancties tegen Rusland

08 april 2022 08:42 Aangepast: 08 april 2022 10:21
Frederieke Hegger en Rob de Wijk

Heb jij direct of indirect last van de sancties die zijn ingesteld tegen Rusland? Heb je vragen over de gevolgen van de sancties? Stel hieronder je vraag aan RTL Z, en wie weet beantwoorden we hem in onze extra uitzending Kijkers aan Z.

Veel ondernemers en consumenten voelen de gevolgen van de ingestelde sancties. Van een blokkade op export tot dure bouwmaterialen, en van stijgende gasprijzen tot groeiende onzekerheid over de toekomst.

Op dinsdagavond 12 april om 19.50 beantwoordt RTL Z vragen van kijkers over de gevolgen van de sancties tegen Rusland. Stel jouw vraag hieronder in het vraagformulier, dan kunnen onze experts die beantwoorden.

De vragen worden beantwoord door Rob de Wijk, deskundige op het gebied van internationale betrekkingen en veiligheidszaken, en sanctierechtadvocaat Yvo Amar.

We vinden het leuk als je je vraag op video wilt opnemen, zodat we die in beeld kunnen laten zien in de uitzending. Neem jezelf dan op op camera, met je telefoon in landscape modus (liggend beeld). Hieronder kun je het bestand meteen uploaden.

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van