Verstandig Beleggen

Nieuw: Beursspel Academy, leer de basis van beleggen

23 september 2021 14:41 Aangepast: 26 september 2021 21:19
Beeld © RTL Z Beursspel Academy

RTL Z Beursspel Academy 2021 is de digitale collegezaal waar de basis van beleggen wordt uitgelegd. Diverse beursexperts zorgen dat je beurskennis in twintig lessen van maximaal twee minuten is bijgespijkerd. Kijk je mee?

Geïnteresseerd in beleggen alleen heb je er nog geen kaas van gegeten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Bob Homan leggen in twintig lessen belangrijke basisbegrippen en thema's uit de beleggingswereld uit. Zie het als sterk fundament als je zelf de beurs op gaat óf als je op 1 november a.s. wil meedoen aan het RTL Z Beursspel (leer beleggen met €100.000 speelgeld, loop geen financiële risico's en maak kans op een dag leven als miljonair).

De lessen van de RTL Z Beursspel Academy worden van maandag 27 september t/m vrijdag 22 oktober dagelijks om 9:10, 16:10, 17:10 en 17:50 op RTL Z uitgezonden.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Leer de basis van beleggen

RTL Z Beursspel Academy

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van