Beleggen met de winnaar

Dit is de winnaar van het Beursspel!

17 juni 2021 12:00 Aangepast: 17 juni 2021 15:44
De trotse winnaar Kees den Boer Beeld © RTL Z Beursspel

Het was een spannende speleditie van het Beursspel. Tot het laatste moment was de top 3 niet bepaald. Wie er uiteindelijk met de prijs, de dag van je leven beleven, vandoor is gegaan? Kees den Boer is met een rendement van 503,4% de trotse winnaar. Zie hier wat zijn spelstrategie is geweest.

Kees den Boer uit Renesse is geen onbekende van het Beursspel. Al één keer eerder ging hij met de hoofdprijs naar huis, een andere keer eindigde hij als tweede. Dat kan geen toeval zijn. Hoe heeft hij het voor elkaar gekregen om het allerhoogste rendement uit de geschiedenis van het Beursspel te behalen? "Mijn strategie is om op een zo goedkoop mogelijk moment te kopen, tegen stop loss-niveau aan, om vervolgens te hopen dat de koers net dat punt niet raakt."

Of de winnaar in het echt ook zo'n risicovolle belegger is? "Zeker niet! Ten eerste heb ik die €100.000 niet, en ten tweede neem je dat risico natuurlijk liever niet met drie opgroeiende kinderen." Kees kijkt ernaar uit om de hoofdprijs te verzilveren en mooie nieuwe herinneringen tijdens de dag van zijn leven te maken.

Voordat je de beurs op gaat eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Meld je dan aan voor het RTL Z Beursspel. Dit is een digitale omgeving waarin je zonder risico's kunt oefenen met beleggen, en kunt meekijken in andermans portefeuille.

De basis van beleggen leren? Maak hier je portefeuille bij het Beursspel aan.

Het Beursspel is uitgespeeld. In het najaar zijn we weer terug met een nieuwe editie. Houd de website in de gaten voor de exacte startdatum.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van