Beleggen voor Beginners

Zo open je een beleggingsrekening

07 juni 2021 14:55
Janneke Willemse vertelt wat je moet doen voordat je de beurs op kunt Beeld © RTL Z Beursspel

Beleggingsexpert Janneke Willemse bespreekt wekelijks in "Beleggen voor Beginners" een thema waar je als startende belegger van af moet weten. Deze week legt ze uit hoe je een beleggingsrekening opent.

Je weet het zeker, je wil de beurs op. Alleen voordat je dit kunt doen, heb je een beleggingsrekening nodig. Nu kan het aardig gaan duizelen als je ziet hoeveel aanbieders er van zo'n rekening zijn. Waar begin je? En wat als je een geschikte partij hebt gevonden? Janneke doorloopt het stappenplan met je.

Voordat je de beurs op gaat eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Meld je dan aan voor het RTL Z Beursspel. Dit is een digitale omgeving waarin je zonder risico's kunt oefenen met beleggen, en kunt meekijken in andermans portefeuille.

Neem hier een kijkje in de portefeuilles van (startende) beleggers.

Het Beursspel is uitgespeeld. In het najaar zijn we weer terug met een nieuwe editie. Houd de website in de gaten voor de exacte startdatum.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
Spaarpot spekken

Hoeveel geld moet je beleggen om miljonair te worden?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van