Beursspel TV

Vooruitblik: beursverwachtingen voor de rest van 2021

05 juni 2021 13:43
Janneke, Jim en Durk tijdens de laatste Beursspel TV-uitzending Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks kijken Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV naar opvallend beursnieuws en delen ze slimme beleggingstips.

Dit is alweer de allerlaatste uitzending van Beursspel TV. Het zit erop! Althans, voor nu. In het najaar zijn we er weer. Nieuwe ronde, nieuwe speelkansen.

In deze aflevering kijken Jim Tehupuring en Durk Veenstra in hun glazenbol en blikken ze vooruit. Wat staat er volgens hen de rest van het jaar op de beurs te gebeuren? Waar liggen kansen en bedreigingen? Beide beurskenners zijn positief mét een kanttekening. 

Verder krijg je in jim-en-janneketaal uitgelegd hoe je, na het openen van je beleggingsrekening, je eerste orders op de beurs kunt plaatsen, en vertelt hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder hoe het toch kan dat we juist in coronatijd zo blij worden van handelen in Bitcoins.

Voordat je de beurs op gaat eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Meld je dan aan voor het RTL Z Beursspel. Dit is een digitale omgeving waarin je zonder risico's kunt oefenen met beleggen, en kunt meekijken in andermans portefeuille.

Neem hier een kijkje in de portefeuilles van (startende) beleggers.

Het Beursspel is uitgespeeld en daarmee zit ook Beursspel TV erop. In het najaar zijn we weer terug. Houd de website in de gaten voor de exacte startdatum.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
En de winnaar is...

Het Beursspel is uitgespeeld. We hebben een top 3!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van