Beursspel TV

Het Beursspel is uitgespeeld. We hebben een top 3!

05 juni 2021 13:04 Aangepast: 17 juni 2021 15:40
Janneke Willemse presenteert wekelijks het RTL Z Beursspel Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks kijken Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV naar opvallend beursnieuws en delen ze slimme beleggingstips.

De spelperiode zit erop en dus hebben we een winnaar! Voor de tweede keer is Kees den Boer uit Renesse de competitie te slim af. Met een rendement van maar liefst 503,4% eindigt hij op de eerste plek. In deze uitzending een interview met hem over wat zijn spelstrategie is geweest.

Verder praat Jim Tehupuring je bij over het beursnieuws van de week, laat Janneke in het item "Beleggen voor Beginners" zien hoe je een beleggingsrekening opent, en haalt beurscommentator Durk Veenstra weer een mooie klassieker aan; "mister market." 

Voordat je de beurs op gaat eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Meld je dan aan voor het RTL Z Beursspel. Dit is een digitale omgeving waarin je zonder risico's kunt oefenen met beleggen, en kunt meekijken in andermans portefeuille.

Neem hier een kijkje in de portefeuilles van (startende) beleggers.

Het Beursspel is uitgespeeld en daarmee zit ook Beursspel TV erop. In het najaar zijn we weer terug. Houd de website in de gaten voor de exacte startdatum.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
Klassiekers van de beurs

Belangrijke lessen uit de beurshistorie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van