Beursspel TV

Crypto's hard onderuit, komt het nog goed?

20 mei 2021 17:31 Aangepast: 20 mei 2021 20:16
Jim Tehupuring over de situatie op de cryptomarkt Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks kijken Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV naar opvallend beursnieuws en delen ze slimme beleggingstips.

Het belangrijkste nieuws van deze week: de cryptomarkt keldert met tientallen procenten, wat is er aan de hand? Verder wordt in "Beleggen voor Beginners" uitgelegd hoe belangrijk dividend voor beleggers is, en haalt Durk de beursklassieker "contra-indicator" aan. 

Dan nog even over het RTL Z Beursspel. Record na record wordt verbroken, inmiddels spelen namelijk al ruim 14.000 startende beleggers mee. Aanhaken kan nog steeds. Om een geslaagde entree op de beurssvloer te maken, zenden we wekelijks Beursspel TV uit. Laat je in de 10-minuten durende uitzending bijpraten over de ins & outs op de beurs.

Meld je hier aan.

Inschrijven is tijdens de volledige speelperiode t/m 28 mei mogelijk.

Beursspel TV, elke donderdag om 9:45 en vrijdag om 9:15 op RTL Z.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Miniatuurvoorbeeld
Beleggen en het brein

De neurowetenschap legt uit: beleggen kan (fysiek) pijn doen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van