Beursspel TV

Beleggers worden angstig, wat betekent dat voor de beurs?

13 mei 2021 18:35
Janneke Willemse presenteert wekelijks het RTL Z Beursspel Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV over opvallend beursnieuws en beleggingstips.

We hebben er vier spelweken van het RTL Z Beursspel opzitten, nog vier te gaan. Het oude record van aantal startende beleggers die meespelen, is verbroken. Inmiddels doen al ruim 13.000 mensen mee. Aanhaken kan nog steeds! Om goed voorbereid je entree op de (digitale) beursvloer te maken, is het handig om de 10-minuten durende uitzending te bekijken.

Dat het een zeer interessante tijd is om te beginnen met beleggen, blijkt wel weer uit de afgelopen beursweek. Jim Tehupuring geeft een update over wat er zoal op de internationale en nationale beursvloer gaande is. Waar de AEX vorige week nog op 718 punten stond, is het deze week naar 682 gekelderd. Daarnaast maakte de cryptomarkt ook een flinke vrije val, nadat Elon Musk aankondigde met Tesla niet langer bitcoins te accepteren. 

Verder legt Janneke uit hoe je voor je kind(eren) kunt beleggen, en beurscommentator Durk heeft weer een bijzondere beursklassieker voor je: het achtste wereldwonder volgens Albert Einstein. Kennis en kunde dat je de komende periode in het Beursspel kunt toepassen.

Speel ook mee via rtlzbeursspel.nl

Inschrijven is tijdens de speelperiode t/m vrijdag 28 mei mogelijk.

Beursspel TV, elke donderdag om 9:45 en vrijdag om 9:15 op RTL Z.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
Spanningen op de beurs

Oververhitte economie op komst, wat doe je als belegger?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van