RTL Z Beursspel

Leer beleggen met het Beursspel. Aanmelden kan nog steeds!

10 mei 2021 12:00 Aangepast: 10 mei 2021 15:20
Met het RTL Z Beursspel leer je beleggen Beeld © iStock

Overweeg je om 'iets met beleggen' te doen, alleen heb je er nog geen kaas van gegeten? Zou je de basis graag in de vingers krijgen, voordat je de beursvloer op gaat? Speel mee met het Beursspel.

Waarom zou ik meedoen met het Beursspel?

Leer beleggen zonder risico's te lopen, dat is wat het RTL Z Beursspel in een notendop is. Met maar liefst honderdduizend euro speelgeld kun je spelenderwijs met de werking van de beurs kennismaken. Krijg feeling met short en long gaan, met hefboomproducten en andere belangrijk beleggingsvocabulair. Naast dat het - zeker in combinatie met Beursspel TV - een leerschool voor startende beleggers is, maak je ook kans op mooie prijzen. De hoofdprijs? Win dé dag van je leven, leven als miljonair. Voor 24 uur gaan deuren open die normaal gesloten blijven.

Kijkje in andermans portefeuille

Het Beursspel wordt nog tot eind mei gespeeld. Aanhaken kan dan ook nog steeds. Doordat het spel al even bezig is, wordt de kans om de hoofdprijs in de wacht te slepen kleiner. Maar dat is, naast de beleggingskennis die het je oplevert, niet het enige waar je het voor hoeft te doen. Na 28 mei blijf je toegang tot je portefeuille houden. Geen spelelement meer, maar nog wel een omgeving waarin je zonder risico's kunt oefenen met beleggen. Daarnaast kun je altijd een blik werpen op de portefeuilles van mede-beleggers en er lering uit trekken.

Beursspel op TV

Elke donderdag om 9:45 uur en vrijdag 9:15 uur praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra je bij over wat er zich op de beursvloer afspeelt. Daarnaast delen onze beleggingsexperts regelmatig op de pagina 'RTL Z Beursspel', Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram beursnieuws en tips.

Speel ook mee! Meld je hier aan.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van