Verstandig Beleggen

7 tips hoe je risico's van beleggen beperkt

12 mei 2021 12:00
Bob Homan geeft tips over risicospreiding Beeld © RTL Z Beursspel

Verstandig beleggen voor na het Beursspel, waar zit dat 'm in? Verslaggever Maarten Veeger gaat voor beleggingsadvies langs bij Bob Homan, hoofd ING Investment Office.

Hoe kun je het beste spreiden om je financiële risico's te verlagen? Een lastig vraagstuk. Bob Homan heeft er dagelijks mee te maken. Hij ziet spreiden als een essentieel onderdeel van je beleggingsstrategie. De beleggingsexpert geeft aan dat hij adviseert om vooral niet op alleen maar aandelen, obligaties, vastgoed of grondstoffen in te zetten, maar juist om voor een mix te gaan. En er is meer wat je als (startende) belegger kunt doen om je portefeuille zo min mogelijk risico te laten lopen. Hoe en wat vertelt Bob je.

Voordat je de beurs op gaat eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Speel dan mee met het RTL Z Beursspel. Zo speel je met een ton aan fictief geld, loop je geen financiële risico's en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. 

Meld je hier aan.

Het Beursspel wordt t/m vrijdag 28 mei gespeeld. Inschrijven kan nog steeds. Ook na het Beursspel kun je je portefeuille blijven gebruiken om te kunnen oefenen.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
Focus op trends

Hoeveel tijd vraagt beleggen van je?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van