Beursspel TV

Oververhitte economie op komst, wat doe je als belegger?

06 mei 2021 03:30 Aangepast: 06 mei 2021 16:24
Janneke Willemse presenteert wekelijks het RTL Z Beursspel Beeld © RTL Z Beursspel

Wekelijks praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra in Beursspel TV over opvallend beursnieuws en beleggingstips.

We zijn nu zo'n drie weken onderweg met het RTL Z Beursspel. Al ruim 12.000 startende beleggers spelen mee. Aanhaken kan nog steeds! Om goed voorbereid je entree op de (digitale) beursvloer te maken, is het handig om de 10-minuten durende uitzending te bekijken.

Wat je deze week van onze beleggingsexperts mag verwachten? Jim heeft er één nieuwsbericht uitgepikt wat de markten afgelopen week aardig in beweging heeft gebracht. De gerespecteerde Amerikaanse econoom Janet Yellen opperde namelijk een renteverhoging. Iets wat roet in het eten van beleggers kan gooien. Een interessante case om lessen uit te trekken. 

Verder neemt Janneke je mee in de wereld van de FIRE-beweging, en licht beurscommentator Durk een leerzame beursklassieker uit: "Sell in May." Kennis en kunde dat je de komende periode kunt meenemen in het Beursspel.

Speel ook mee via rtlzbeursspel.nl

Inschrijven is tijdens de speelperiode t/m vrijdag 28 mei mogelijk.

Beursspel TV, elke donderdag om 9:45 en vrijdag om 9:15 op RTL Z.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
De grote jongens

Beleggen in beursiconen: (niet) doen?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van