Verstandig Beleggen

Hoeveel tijd vraagt beleggen van je?

05 mei 2021 12:39 Aangepast: 05 mei 2021 12:41
Bob Homan vertelt wat hij standaard checkt bij zijn beleggingen Beeld © RTL Z Beursspel

Verstandig beleggen voor na het Beursspel, waar zit dat 'm in? Verslaggever Maarten Veeger gaat voor beleggingsadvies langs bij Bob Homan, hoofd ING Investment Office.

De drempel om te beginnen met beleggen kan hoog zijn. Vooral omdat je denkt dat je er veel tijd aan kwijt gaat zijn. Bob Homan vertelt dat dat lang niet altijd zo hoeft te zijn. Het is sterk afhankelijk van je strategie. Door regelmatig koersen te bekijken en trends te ontdekken, kom je al een heel eind. Daarnaast legt de beleggingsexpert uit hoe het zit met het in de gaten houden van de zogenoemde 'duurzaamheidstrend.'

Voordat je de beurs met Bob's tips op gaat eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Speel dan mee met het RTL Z Beursspel. Zie het als de ideale speelruimte om risico's te nemen, onderuit te gaan en te leren van je fouten zonder dit financieel te voelen.

Meld je hier aan.

Het Beursspel wordt van maandag 19 april t/m vrijdag 28 mei gespeeld. Inschrijven is tijdens de volledige speelperiode mogelijk.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
Stalen zenuwen

Topbelegger Bob Homan: 'Risico's en rendement gaan hand in hand'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van