Beleggen voor Beginners

Het juiste koopmoment bepalen doe je zo

03 mei 2021 10:48 Aangepast: 03 mei 2021 10:51
Janneke legt uit wat hét moment om te kopen is Beeld © RTL Z Beursspel

Beleggingsexpert Janneke Willemse bespreekt wekelijks in "Beleggen voor Beginners" een thema waar je als startende belegger vanaf moet weten. Krijg tips en word stap voor stap beter in beleggen.

Wat is het juiste moment om aandeel 'X' of obligatie 'Y' te kopen? Een best pittige vraag die veel beleggers bezighoudt. We kunnen nu eenmaal niet in een glazenbol de toekomst met 100% zekerheid voorspellen. Moet je dus juist wachten tot de koersen zijn gezakt of ben je dan te laat? "Het is net voetbal", aldus Janneke. Hoe dat zit, legt ze in onderstaande video uit.

Liever eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Speel dan mee met het RTL Z Beursspel. Zo speel je met een ton aan fictief geld, loop je geen financiële risico's en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. 

Meld je hier aan.

Janneke's 'Beleggen voor Beginners' wordt elke donderdag om 9:45 op RTL Z uitgezonden.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
ETF's en beleggingsfondsen

Beleggen tijdrovend? Niet met een 'mandje aan beleggingen'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van