Verstandig Beleggen

Topbelegger Bob Homan: 'Risico's en rendement gaan hand in hand'

28 april 2021 05:13 Aangepast: 28 april 2021 16:25
Bob Homan over het emotionele aspect van beleggen Beeld © RTL Z Beursspel

Verstandig beleggen (voor na het Beursspel), waar zit dat 'm in? Verslaggever Maarten Veeger zoekt het de komende weken voor je uit door diverse deskundigen te bezoeken.

Deze week is Maarten wederom op bezoek bij Bob Homan, hoofd ING Investment Office. Dagelijks beheert hij ruim €40 miljard van beleggers. Hoe zorgt hij ervoor dat hij én geen geld kwijtraakt én geen rendement misloopt? Tipje van de sluier: je kunt nog zulke stalen zenuwen hebben, maar risico's en rendement gaan simpelweg hand in hand. Dalen de koersen dan kan de emotie het van de ratio overnemen. Bob legt uit hoe hij hiermee omgaat. 

Voordat je de beurs opgaat eerst de basis van beleggen in de vingers krijgen? Speel dan mee met het RTL Z Beursspel. Zo speel je met een ton aan fictief geld, loop je geen financiële risico's en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. 

Meld je hier aan.

Het Beursspel wordt van maandag 19 april t/m vrijdag 28 mei gespeeld. Inschrijven is tijdens de volledige speelperiode mogelijk.

RTL Z Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld
Slim beleggen

Top 10 aandelen om nu in te beleggen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van