Van onze partner ING Sprinters

Online Seminar - Leer welke 10 aandelen nu het beleggen waard zijn

16 april 2021 15:41 Aangepast: 19 april 2021 21:26
Het beursgebouw op het Beursplein 5 in Amsterdam. Beeld © ANP

Beleggen. In coronatijd is de interesse alleen maar gestegen. Alleen in welke aandelen kun je juist op dit moment het best instappen? Welke markten zijn verstandig om in de gaten te houden? En wat zijn nu precies 'sprinters?' Tijdens het Online Seminar van maandag 19 april geven expert Bob Homan (vermogensbeheerder ING) en Sander van Baren (hoofd Sprinters ING) de antwoorden. Meld je aan!

Tijdens het live Online Seminar (20:30 - 21:30) gaat Janneke Willemse in gesprek met de twee experts. Bob zal vanuit zijn rol als vermogensbeheerder zijn visie op de huidige markten delen. Als geen ander weet hij te vertellen waar kansen liggen, op welke aandelen je het best nu kunt instappen en welke het waard zijn om in de gaten te houden. Een lijstje met namen en rugnummers dus.

Sander zal het over beleggen met hefbomen hebben. Een slimme manier om als belegger op koersbewegingen in te spelen. Alleen neemt het ook bepaalde risico's mee. Wat het inhoudt, waar kansen liggen en waar vooral goed scherp op te zijn, vertelt hij in het Online Seminar. Aanmelden? Dat kan kosteloos via deze link.

Beleggen voor beginners: doe mee aan het Beursspel

Nooit eerder iets met beleggen gedaan, dan hebben we iets leuks! Van maandag 19 april t/m vrijdag 28 mei wordt het RTL Z Beursspel gespeeld. Een spel waarin je leert beleggen zonder risico te lopen. Je belegt namelijk met fictief geld. Beleg met €100.000 speelgeld en maak bovendien kans op mooie prijzen.

Wekelijks wordt het Beursspel ook in twee RTL Z-uitzendingen besproken. Elke donderdag om 9:45 uur praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra je bij over de tussenstand en het meest opvallende beursnieuws. Elke vrijdag om 9:15 delen de drie deskundigen specifieke speltips, zodat je je rendement kunt vergroten én hoe je na het Beursspel de stap zet om in het echt te beleggen.

Meld je hier aan voor het Beursspel (aanmelden kan gedurende de hele speelperiode). 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van