Online Seminar

Kijk terug: zo start je slim met beleggen

30 november 2020 20:28 Aangepast: 30 november 2020 21:42
Roalnd Beeld © RTL Z

Starten met beleggen, is voor veel mensen nog spannend. In een online en interactief seminar nemen Roland Koopman, Janneke Willemse en Martijn Rozemuller je bij de hand zodat jij goed voorbereid van start kan.

Het afgelopen jaar was erg onrustig. Ook op de beurzen. Toch is het nog steeds verstandig om te starten met beleggen. Want zelfs in onzekere tijden is de kans dat je geld groeit groot. Maar hoe begin je dan? En vooral: hoe voorkom je fouten? 

Presentator Roland Koopman praat met Janneke Willemse (bekend van het RTL Z Beursspel) en Martijn Rozemuller (VanEck ETF's) over slim starten met beleggen. 

Kijk het seminar nu gratis en vrijblijvend terug

Miniatuurvoorbeeld
Blondjes beleggen beter

Krijg jij de kriebels van beleggen? Dat hoeft niet

De methode 'blondjes beleggen beter' 

Janneke Willemse belegt al een aantal jaar zeer succesvol. Haar beleggingen houdt ze bij op haar blog Blondjes beleggen beter. Eerder dit jaar bracht ze onder dezelfde titel een boek uit waarin ze startende beleggers op weg helpt. 

Janneke deelt de belangrijkste lessen uit haar boek en geeft een inkijkje in haar eigen portefeuille. Ook gaat ze in op de fouten die ze als beginner maakte en vertelt ze hoe jij die beginnersfouten kunt voorkomen. 

Miniatuurvoorbeeld
RTL Z Beursspel

Kansen en bedreigingen in 2021

Een mandje aandelen

Een van de belangrijkste lessen voor starters is misschien wel het belang van spreiding. Door gespreid te beleggen in verschillende sectoren en producten spreid je namelijk je risico. 

Wanneer je niet met een heel groot bedrag wil of kan starten, is spreiding aanbrengen alleen nog best lastig. Met een ETF koop je een product met meerdere stukjes aandelen. Martijn Rozemuller van VanEck ETF's weet alles over dit type producten en legt uitgebreid uit hoe je hier als starter je voordeel mee doet.

RTL Z Online Seminars

RTL Z organiseert diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. Deelname is gratis. 

Kijk voor het hele programma op rtlz.nl/seminar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van