Van onze partner bol.com

Kijk terug: meer succes dankzij de platformeconomie

01 oktober 2020 20:23 Aangepast: 01 oktober 2020 21:42
Beeld ter illustratie Beeld © Getty Images

Online winkelen wordt steeds populairder. Zeker nu we nog meer thuiszitten door corona nemen de bezoekersaantallen van webshops flink toe. Ook als startende ondernemer kun je hier flink van profiteren. In dit online seminar neemt Frederique Dormaar je mee in de platformeconomie.

Platforms als Amazon en Bol.com veroveren de wereld. Grote merken sluiten zich aan bij deze organisaties, maar ook kleine ondernemers vinden steeds meer hun weg naar deze websites.

In dit seminar praat presentatrice Frederique Dormaar met Bol.com over starten in de platformeconomie. Directeur partnermanagement Eduard Hoogeboom weet waar je als starter op een platform op moet letten. Want hoe blijf je als ondernemer opvallen tussen zoveel producten? 

Daarnaast schuift director retail en data Joris Scheepers aan. Hij vertelt hoe je als ondernemer slim gebruik kan maken van data. Of bijvoorbeeld hoe je de online zichtbaarheid van jouw merk vergroot binnen een platform als Bol.com. 

Kijk het seminar nu hier terug.

 

 

Leren van online ondernemers 

Tijdens het seminar nemen we ook een kijkje bij verschillende ondernemers die al gebruikmaken van de platformeconomie. Hoe zorgen zij dat ze uniek blijven? Welke voordelen halen zij uit de samenwerking met een platform? En zien zij misschien ook beperkingen? 

Zo zien we hoe een bedrijf dat planten verkoopt kon profiteren van de groeiende online markt, ondanks dat je niet zomaar een bosbessenstruik door de brievenbus stopt.

We spreken met een ondernemer die juist omdat hij zijn product online niet kon vinden nu supersuccesvol is. En we zien hoe een chocoladeverkoper de ideale combinatie heeft gevonden tussen verkopen via een eigen winkel en verkoop via Bol.com. 

Met onze deskundige gasten bespreken we wat je als ondernemer kunt leren van deze succesverhalen. En hoe een platform als Bol.com jou vervolgens kan helpen bij dat succes.   

RTL Z Online Seminars

RTL Z organiseert dit jaar diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. 

Kijk voor het hele programma op rtlz.nl/seminar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van