Ga naar de inhoud
Economie

Beurs Inside: Waar moet je heen met je geld in 2018?

Beeld © RTL Z

Welke Nederlandse aandelen moet je hebben voor 2018. Moet je nu olie-aandelen kopen? Of instappen in Galapagos? Of juist verkopen en winst pakken? Als je alles wilt weten over de beurs en waar de beste kansen liggen, meld je dan aan voor het interactieve televisieprogramma RTL Z Beurs Inside. Elke maandag live te zien om 20.00 uur - of later terugkijken.

Meld je hier aan en kijk mee (gratis en zonder verplichtingen)

Elke week geven drie experts hun beleggingstips. Deze week komen Corné van Zeijl (Actiam), Simon Wiersma (ING) en Jos Versteeg (InsingerGilissen) naar de studio om in één minuut hun visie voor 2018 te pitchen.

Hun adviezen bestrijken een breed gebied - van een specifiek aandeel tot juist niet beleggen en je geld op je spaarrekening te zetten.

Na de pauze wordt met deze drie experts, onder leiding van Peter van Zadelhoff, teruggekeken naar de financiële week en gediscussieerd over de kansen in de komende week. Wat moet je kopen of verkopen? Het is een interactieve televisie-uitzending, waarin jij als kijker vragen kan stellen en je eigen visie kan toetsen.

Bekijk hier de uitzending:

 

seminar

Bron: RTL Z