Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

02 september 2017 15:34

Woningbrand bij deelnemer klusprogramma House Rules NL

Afgelopen nacht sloegen de vlammen uit het dak van de woning van Paulien, die samen met haar vriendin Dinie meedoet aan het programma House Rules NL. In het programma verbouwen vijf stellen de huizen van elkaar.

De brand staat waarschijnlijk los van de opnames voor het tv-programma. De verbouwing van de twee vriendinnen was bijna klaar.

De opnames voor het Net5-programma waren woensdag afgerond, aldus Omroep Gelderland. Gisteren ging een bedrijf aan de slag met het dak, werkzaamheden die geen onderdeel waren van het tv-programma.

Uitslaande brand

Afgelopen nacht om 1.20 uur was er aan de achterzijde van het huis een uitslaande brand en belden de buren de brandweer. Diezelfde buren begonnen direct een poging de brand te blussen. Vier brandweerwagens kwamen op de brand af, door deze snelle inzet werd erger voorkomen. Niemand raakte gewond, maar de bovenverdieping van de woning heeft flink veel schade.

De brandweer denkt dat de dakwerkzaamheden mogelijk in verband staan met de oorzaak van de brand.

Het programma eindigt met een live-show. Wat de gevolgen voor Paulien en voor het tv-programma zijn is nog niet duidelijk.

Topnieuws