We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

17 februari 2017 07:34

Trump botst met pers: 'Jullie zijn oneerlijk, maar ik geniet ervan'

Tijdens een persconferentie is de Amerikaanse president Donald Trump opnieuw gebotst met de media. Hij noemde de aanwezige journalisten vooringenomen en leugenachtig. "Ik weet al wat jullie gaan schrijven", zei hij. "Donald Trump gaat tekeer tegen de pers."

Maar dat is niet waar, zei Trump. Hij zei zich wel te vermaken tijdens ontmoetingen met journalisten: "Ik geniet hiervan." 

Het is niet de eerste keer dat journalisten het aan de stok kregen met de Amerikaanse president. Tijdens een persconferentie na zijn inauguratie haalde Trump uit naar onder meer CNN en beschuldigde de nieuwszender ervan nepnieuws te verspreiden.

Mis niets over het presidentschap van Donald Trump en de laatste politieke ontwikkelingen in Amerika. Abonneer je hier via de volg-knop op het laatste nieuws. 

Topnieuws