We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

12 augustus 2017 10:16

Man zit vast in lift, sterft en wordt maand later gevonden

Een 82-jarige Amerikaan die een maand lang werd vermist, is teruggevonden in een defecte lift. Bewoners alarmeerden de hulpdiensten nadat ze een vreemde lucht roken.

De 82-jarige Isaak Komisarchik uit de Amerikaanse staat Colorado werd sinds 5 juli vermist. Hij werd voor het laatst gezien in de hal van zijn appartementencomplex om de krant te halen. Volgens zijn dochter was hij daarna 'zomaar verdwenen', schrijven Amerikaanse media. "We zijn heel erg ongerust. We snappen er niets van dat hij zomaar is verdwenen", vertelde de dochter toen haar vader nog vermist was.

De man leed volgens de dochter aan beginnende dementie. 

Alarmknop

Volgens het politieonderzoek heeft de man in de lift twee keer op de alarmknop gedrukt. Maar de medewerkers van het liftbedrijf hebben niet de desbetreffende lift onderzocht, maar twee andere liften in het complex.

Volgens Amerikaanse berichten was de lift waar de oude man in zat tijdelijk niet in gebruik vanwege renovatiewerkzaamheden van de parkeergarage. Hoe de man er dan toch in kon, is onduidelijk. Het incident wordt onderzocht door de politie. 

Wanneer de man is overleden moet nog worden onderzocht.

Meer op rtlnieuws.nl
Rotterdammer zit al weken binnen door kapotte lift

Topnieuws