Ga naar de inhoud
Buitenland

Miljonair ontkent verkrachting: 'Ik viel en penetreerde haar per ongeluk'

Een onroerendgoedmiljonair die terechtstaat voor verkrachting van een 18-jarige vrouw, ontkent dat hij het gedaan heeft. Maar hij heeft wel een heel opmerkelijke verklaring voor wat er gebeurde: "Ik viel en penetreerde haar per ongeluk", zei Ehsan Abdulaziz in de Britse rechtbank.

De 46-jarige Abdulaziz wordt ervan beschuldigd dat hij een 18-jarige vrouw verkrachtte in zijn huis na een avondje stappen.

Slapen op bank
De projectontwikkelaar ontmoette de vrouw in augustus in nachtclub Cirque le Soir in Londen. Zij was daar samen met een vriendin van Abdulaziz.

Na het avondje stappen reden ze met z'n drieën in zijn Aston Martin naar zijn huis. De vriendin bracht de nacht door met de onroerendgoedmiljonair. De 18-jarige aanklaagster sliep op de bank.

Kussen
De volgende ochtend werd zij wakker omdat Abdulaziz bovenop haar lag. Hij probeerde haar te kussen en met zijn penis bij haar binnen te dringen.

"Ze zei: Wat doe je?", vertelt de aanklager in de rechtbank van Southwark. Abdulaziz antwoordde volgens The Telegraph dat het in orde was, want haar vriendin sliep nog. De vrouw wist te ontsnappen.

Ontkenning
Toen de politie Abdulaziz verhoorde, ontkende hij de verkrachting. Later zei hij dat ze zelf zijn hand tussen haar benen had gestoken, waarna hij op haar was gevallen en haar gepenetreerd had. Abdulaziz ontkent haar te hebben verkracht.

De rechtszaak moet bepalen of hij schuldig wordt bevonden.

Meer op rtlnieuws.nl:
Anke (35) werd aangerand in haar eigen huis: 'Ik schaam me niet'