Buitenland

Zoon komt na jaar thuis voor kerst, moeder door het dak

17 december 2015 12:56 Aangepast: 17 december 2015 12:58
Beeld © Facebook / John McAleenan

Zonder iets te zeggen besloot John McAleenan zijn moeder de grootste kerstverrassing te geven die ze ooit gehad heeft. Na ruim een jaar niet thuis te zijn geweest, zat hij plots in de woonkamer. De reactie van zijn nietsvermoedende moeder werd gefilmd.

Drie jaar geleden besloot John McAleenan naar New York te verhuizen en verliet hij zijn ouderlijk huis in Noord-Ierland. Door de grote afstand zaten bezoekjes aan zijn moeder er maar sporadisch in. Om zijn moeder een echt kerstcadeau te geven besloot hij om onaangekondigd terug te vliegen, schrijft de Daily Mail.

Broer in het complot
John's broer haalde hem op van het vliegveld in Dublin en reed hem naar huis. Eénmaal aangekomen ging John in een stoel in de woonkamer zitten, zijn broer riep hun moeder die nog lag te slapen uit bed. In de tussentijd werd de camera in de woonkamer aangezet en is er op de beelden te zien hoe hun moeder in haar ochtendjas de trap af stommelt.

Op het moment dat ze haar zoon na ruim een jaar weer ziet, schreeuwt ze het uit van geluk. 'Oh mijn god', roept ze nog voordat ze haar zoon in de armen valt.

John plaatste de video op zijn Facebook met de opmerking. "Waarschijnlijk een van de leukste dingen die ik ooit gedaan heb. Zo blij om na een jaar weer terug te zijn #kerstverrassing." De video is in een paar dagen tijd al ruim 63.000 keer bekeken.

Meer op rtlnieuws.nl:
Hier is hij weer: de jaarlijkse tranentrekker voor kerst

RTL Nieuws
`