Buitenland

Baby in VS geboren met schotwond

13 februari 2018 15:56 Aangepast: 13 februari 2018 16:01
Snelweg bij Memphis (archieffoto). Beeld © Getty Images

In de Amerikaanse staat Tennessee is een baby geboren met een schotwond. De 19-jarige moeder van het kindje werd afgelopen weekend beschoten tijdens een verkeersruzie. Daarbij werd ook het kind in de buik van de zwangere tiener geraakt.

De vrouw, die op dat moment 36 weken zwanger was, werd geraakt door drie kogels. Ze moest in het ziekenhuis worden geopereerd. Artsen besloten daar om de baby geboren te laten worden. Toen de baby ter wereld kwam, bleek dat het kind ook geraakt was, meldden Amerikaanse media.

Schietpartij op snelweg

De baby was in levensgevaar, maar heeft de schietpartij overleefd. Wat precies de verwondingen waren, is niet bekend. Ook is niet naar buiten gebracht of de baby een jongen of een meisje is.

De schietpartij vond plaats op een snelweg bij Memphis. Daar kreeg het vriendje van de zwangere vrouw het aan de stok met de inzittenden van een Chevrolet. De bestuurder van die auto botste met opzet tegen de achterbumper van het stel aan. Daarna haalde de Chevrolet hun auto in. Toen die voorbij kwam, werd er op de auto van het stel geschoten. Daarbij werd de vrouw geraakt.

Meer op rtlnieuws.nl:
Auto rijdt in op voetgangers Copacabana: baby dood

`