Buitenland

Opwinding op sociale media: heeft Melania Trump een dubbelganger?

19 oktober 2017 09:10 Aangepast: 08 november 2017 14:27
Donald Trump met Melania Trump. Beeld © ANP

Is ze het of is ze het niet? Een foto van Melania Trump zorgt voor ophef op sociale media. Daarop zou naast president Donald Trump een dubbelganger van Melania Trump staan. Sindsdien gaat het los.

Afgelopen weekend stond Melania Trump met haar grote zonnebril en strenge blik naast de Amerikaanse president. Actrice Andrea Wagner Barton zat naar de beelden te kijken en vond het optreden van de vrouw van Donald Trump wel heel verdacht. 

Op Facebook schrijft de actrice: 'Wil de echte Melania opstaan?' Ze vervolgt: 'Ligt het aan mij of wordt er gebruik gemaakt van een stand-in voor Melania'. Ook vindt de actrice het opvallend dat Trump zegt: 'mijn vrouw, die naast me staat.'

Niet of wel

Haar post is vervolgens meer dan een miljoen keer gedeeld op Facebook. Ook andere twitteraars zijn overtuigd dat het Melania niet is.

De commotie leidt tot aandacht van Amerikaanse media. Kranten en tv-kanalen voeren allerlei bewijzen op dat het wél om Melania Trump zou gaan. Er zouden veel foto's zijn van diezelfde dag waarop Melania te zien is zonder bril en het haar wel daadwerkelijk lijkt te zijn.

Gegoogeld

Toch zijn 'Melania Double' en 'Melania Fake' de afgelopen dagen massaal gegoogeld. De complottheorie is ook al voer voor grappenmakers op Twitter.

Meer op rtlnieuws.nl
Hoe doet Melania het?

 

 

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`