Buitenland

Duitse moordenaar eet lichaamsdelen slachtoffer op

29 november 2013 12:03 Aangepast: 29 november 2013 13:42
Beeld © EPA (archieffoto)

Een horrorverhaal uit Duitsland. Een 55-jarige man is gearresteerd op verdenking van moord op een man uit Hannover. Daarna at hij delen van het lichaam van de man op.

Volgens het Duitse blad Bild leerden de twee elkaar kennen op een chatsite 'voor kannibalen'. De 55-jarige Detlev G., die medewerker was van de politie, zocht zijn slachtoffer begin november bij hem thuis op. In de woning is de man om het leven gebracht. Het lichaam werd binnen 5 uur in stukken gesneden. 

Op het terrein rond zijn huis zijn woensdag delen van het lichaam teruggevonden. Maar veel delen zijn nog zoek. De recherche probeert uit vinden of de dader ook stukken heeft opgegeten.

Wens om opgegeten te worden
De 59-jarige man werd sinds begin november vermist. De Duitse politie kwam via de kannibalensite de dader op het spoor. Die zou bij zijn aanhouding een bekentenis hebben afgelegd.

Justitie in Dresden heeft bevestigd dat het slachtoffer de wens heeft geuit te worden vermoord en opgegeten. Hij heeft dat via de kannibalensite laten blijken en gedurende zijn leven vaker deze wens geuit.

 

RTL Nieuws
`