We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

15 juni 2017 15:46

Typhoon ontwerpt collectie voor WE Fashion

WE Fashion gaat samen met zanger Typhoon een kledinglijn maken. Vanaf september ligt de collectie in geselecteerde winkels in Nederland en België, meldt Fashion United.

In de capsule collectie zal de focus liggen op pakken, met hier en daar de aanvulling van een T-Shirt en een hoodie, weet de modesite. 

Prijs

De prijzen zullen ongeveer hetzelfde zijn als de rest van de menswear. Zo kost een pak tussen de 120 en 300 euro. Typhoon is betrokken bij de kleur- en materiaalkeuze en maakt ook de beslissing over de pasvorm, laat de PR Manager van We weten aan Fashion United.

Bekijk hier alvast een voorproefje:

Frisse wind

"Los van reizen, betreed ik graag nieuwe paden om te ontdekken en te verdiepen", schrijft de artiest op Instagram. "Een frisse wind voor mij als persoon, muzikant en inspirator. Out of my comfortzone, mooie dingen doen! Komende tijd zullen jullie zien hoe die inspiratie zich heeft gemanifesteerd in mijn samenwerking met WE fashionstories als co-designer!"

Meer bij RTL Boulevard:

 

Topnieuws