Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Live nieuws

21 april 2017 11:30

Exclusief: Nikkie geeft rondleiding in studio mediaplatform

Nikkie Plessen lanceerde deze week haar mediaplatform YoursToday. Aan RTL Boulevard geeft ze een exclusieve rondleiding door de opnamestudio's, waar Annemarie Keizer (vrouw van Simon Keizer), Gaby Blaaser (ex-GTST), Lizzy Perridon (Instagram- influencer), vlogger Joy ( bekend als BeautyNezz) en Fiona Hering als vaste gezichten aan d beslag gaan. Lees verder
20 april 2017 13:24

Gênante spelfouten in tattoos van celebs

open
 • slideshow
  Rihanna

  Rihanna wilde de Franse vertaling van 'rebellious flower' in haar nek. Ze kwam thuis met 'rebelle fleur', wat in het Frans grammaticaal niet klopt. Het had namelijk 'fleur rebelle' moeten zijn.

  ANP
 • slideshow
  Hayden Panettiere

  Hayden wilde de quote 'live without regret', in het Italiaans op haar rug. Maar haar Italiaans blijkt niet helemaal te kloppen. Het laatste woord 'rimpianti' had 'rimipianti' moeten zijn.

  Instagram Hayden Panettiere
 • slideshow
  Ashley Greene

  Actrice Ashley Green heeft een grammaticafoutje op haar voet: 'Lifes a dance'. Dat had natuurlijk 'Life's a dance' moeten zijn.

  ANP
 • slideshow
  Jessie J

  Zangeres Jessie ging voor de quote: 'Don't lose who you are in the blur of the star!' Haar moeder ontdekte dat de quote iets anders was geworden: 'Don't loose who you are in the blur of the stars!'

  Instagram Jessie J
 • slideshow
  Eljero Elia

  Voetballer Eljero Elia liet deze verkeerd gespelde tattoo 'Fenenoond' snel veranderen.

  Twitter Eljero Elia
 • slideshow
  Prince Jackson

  De zoon van Michael Jackson zet een beroemde quote van poëet Dylan Thomas op zijn borst. Alleen is 'against' fout gespeld.

  Prince Jackson
 • slideshow
  David Beckham

  David wilde de naam van z’n vrouw Victoria op zijn arm zetten in het Indiase Hindi. Later blijkt dat het verkeerd gespeld is. Er staat nu 'Vihctoria'.

  Instagram David Beckham
Ed Sheeran vindt zijn fout geschreven tattoo wel grappig. Hij wilde in het handschrift van Saoirse Ronan, die meespeelt in zijn video, 'Galway Girl' op zijn lijf hebben. Maar er staat nu 'Galway Grill' in plaats van de juiste titel van zijn nummer. Lees verder