We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

12 oktober 2017 18:52, in:

Gouden Televizier-Ring Gala 2017

'Beste Zangers wint Televizier-Ring'

Volgens het RTL Boulevard-publiek is het Jan Smit die vanavond namens Beste Zangers de Gouden Televizier-Ring om z'n vinger mag schuiven. Het AVROTROS-programma kreeg de meeste stemmen op onze online polls. Marieke Elsinga ligt op kop bij de Talent Award en Beau van Erven Dorens gaat aan de leiding bij de presentatoren.

Dag van de waarheid vandaag. Vanavond is de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring en natuurlijk de Zilveren Televizier-Sterren Man en Vrouw. De Gouden Stuiver is voor het beste kinderprogramma. Andere categorieën zijn Presentatoren en Acteurs. Voor alle genomineerden is het nagelbijten nu echt begonnen.

Genomineerden

Kansmakers voor die felbegeerde ring zijn Beste Zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach.

De genomineerden voor de Televizier-Sterren in de categorieën Beste Presentator zijn Arjen Lubach, Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee. Bij de acteurs zijn dat Erik de Vogel voor de rol van Ludo Sanders in GTST, Jeroen van Koningsbrugge voor zijn acteerprestaties in Smeris en de film Riphagen en Thom Hoffman voor zijn hoofdrol als de eigenzinnige Dokter Tinus.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vanaf 21:00 uur live te volgen op NPO 1.