We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

12 oktober 2017 14:06

Aukje van Ginneken kon niet geloven dat ze was aangenomen bij GTST

Speciaal vanwege de lancering van het allereerste seizoen van GTST op Videoland blikt RTL Boulevard de komende tijd terug met oudgedienden op de soaptijden van weleer. Deze week: Aukje van Ginneken alias Charlie Fischer.

De destijds zestienjarige Aukje weet door haar deelname aan Monte Carlo's Soaptalent een rol te machtigen in GTST. Wanneer Aukje indertijd gebeld wordt door Harry Klooster dat ze de rol gekregen heeft kan zij haar oren niet geloven. Aukje denkt zelfs dat het een grap is van het castingbureau en gooit de hoorn er weer op! Gelukkig belt Aukje terug naar de castingdirector en is zij alsnog jarenlang te zien als één van de vaste gezichten van Nederlands langstlopende soapserie.

Meer Boulevard:

Topnieuws