Entertainment

Lief! Prinses Charlotte heeft haar knappe looks van mama Kate

©Getty Images

Prinses Charlotte Elizabeth Diana van Cambridge, de volledige naam van het meisje, wordt geboren op 2 mei 2015 in het St. Mary’s Hospital. Het meisje is het tweede kindje voor prins William en hertogin Catherine. Die wimpers, jaloersmakend!

©Getty Images

Het ondeugende prinsesje is de vierde in de lijn van troonsopvolging na haar opa Charles, haar vader William en haar oudere broertje George.

©Getty Images

Alles wat het peutertje draagt is direct een hit. Zo ook het snoezige roze jurkje dat ze droeg tijdens haar eerste verjaardag. En nog betaalbaar ook!

©Getty Images

Leuk feitje: om haar look helemaal af te maken, draagt Charlotte altijd een strikje in haar haar. Was jou dit al opgevallen?

©Getty Images

Hier smelt je toch van?! Wat een lief moppie!

©Getty Images

Tijdens de bruiloft van tante Pippa werd het strikje ingeruild voor een prachtige haarband van bloemetjes. En wat zag ze er lief uit!

©Getty Images

Maar Charlotte blijft een peuter, en die hebben soms helemaal geen zin om leuk te lachen naar de camera. That's life!

©Getty Images

Bloemenmeisje, inclusief strik!

©Getty Images

Vanaf 8 januari 2018 gaat de Britse, net als andere kindjes van haar leeftijd, naar de peuterspeelzaal. En daar hoort natuurlijk ook het welbekende eerste schooldag kiekje bij.

©Getty Images

Het oogappeltje van William en Kate zier er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar wat is nu haar geheim? Ze draagt altijd maar één kleur, zoals blauw of roze. Kijk maar eens goed!

©Getty Images

Tijdens dé bruiloft van het jaar, die van Harry en Meghan, werd de bloemetjes haardband weer van zolder gehaald. En wat ziet ze er lief uit!

©Getty Images

Van klein baby'tje, naar een prinses in wording!

Ze is pas amper drie jaar oud, maar staat nu al bekend als een waar mode-icoon net als haar moeder. We hebben het over het Britse prinsesje Charlotte, de dochter van William en Kate. En niet alleen heeft ze net zulke prachtige outfits als haar geprezen mama, ze heeft overduidelijk ook de knappe genen van haar moeder geërfd. Cute!