Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Live nieuws

29 mei 2017 13:55

Hoe is het nu met de grote sterren van Baywatch?

open
 • slideshow

  De absolute ster van de show: David Hasselhoff. Had ervoor al een leuke carrière met de serie Knight Rider. David duikt nog wel eens op in een voice-over studio of op het toneel. Heeft een kleine rolletje in de nieuwste Baywatch-film.

 • slideshow

  De actrice die alles aan Baywatch te danken heeft: Pamela Anderson. Ze speelde tussen 1992 en 1997 de rol van sexy strandwacht C.J.Parker. Behalve naaktreportages voor Playboy, een geflopte film (Barb Wire) kwam er na Baywatch verder niet veel van de grond. De laatste jaren zet Pam zich vooral in voor dierenorganisatie PETA.

 • slideshow

  Alexandra Paul schitterde als Stephanie Holden in de populaire strandserie. Ze was in haar carrière in meer dan honderd films en series te zien. Ze is als producer nog steeds actief in filmland.

 • slideshow

  Jeremy Jackson speelde Hobie, de zoon van Mitch Buchannon (David Hasselhoff). Het ventje groeide uit tot een waar tieneridool. In 1995 scoorde hij met You Can Run in ons land nog een dikke hit. Daarna werd het stil rond Jeremy. Hij raakte verslaafd aan drank en drugs. In 2015 verdween hij voor ruim vier maanden achter de tralies omdat hij een vrouw had neergestoken. Hij is nu meer dan een jaar clean en voelt zich naar eigen zeggen uitstekend.

 • slideshow

  Carmen Electra speelde Lani McKenzie in het achtste seizoen van de serie. Was voorheen een muze van Prince. Ze dook later op in verschillende films, zoals Starsky & Hutch, Disaster Movie en Scary Movie 4.

 • slideshow

  Parker Stevenson speelde de rol van strandwacht Craig Pomeroy. Parker was in die periode getouwd met actrice Kirtsie Alley. Parker speelde in talloze films en series. hij is nog steeds actief als acteur, in de serie Legion bijvoorbeeld, maar hij doet het ook leuk als fotograaf.

 • slideshow

  Nicole Eggert was in seizoen 3 en 4 te zien als Roberta ‘Summer’ Quinn. Is sindsdien, op wat reality-tv na, praktisch volledig uit filmland verdwenen.

Momenteel draait de film Baywatch in de bios, een reboot van de populaire serie uit de jaren 90. Hoe is het eigenlijk met de sterren van toen en wat doen ze nu? Lees verder