We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

12 oktober 2017 20:20

Zwangerschap Anouk niet altijd van leien dakje: ’Misselijk en kort lontje’

Johnny de Mol en zijn aanstaande Anouk van Schie leven al een poosje op een roze wolk en nu zijn ze ook nog in verwachting van hun eerste kindje samen. Alleen verloopt de zwangerschap van Anouk niet altijd helemaal vlekkeloos.

"Hoofdpijn, misselijk, kort lontje”, somt Johnny de Mol grappend samen tegenover verslaggever Aran Bade op de rode loper bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Anouk van Schie lacht. “Ik voel me nu weer goed”, zegt ze. “Alles wordt alleen maar beter.”

Het stralende koppel, dat binnenkort gaat trouwen, geniet van een heerlijk avondje uit. Voorkeuren voor wie er wint hebben ze niet. “Gewoon lekker een ontspannend avond", aldus Johnny.

Johnny de Mol won in 2015 zowel de Zilveren Televizier-Ster Man als de Gouden Televizier-Ring voor zijn programma SynDROOM.

Meer op rtlboulevard.nl: Johnny de Mol wordt vader

Topnieuws