We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

12 oktober 2017 22:45, in:

Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Zondag met Lubach wint Gouden Televizier-Ring

De Gouden Televizier-Ring 2017 is gewonnen door Zondag met Lubach. Het programma kreeg vanavond de meeste stemmen. Ook Beste Zangers en Expeditie Robinson waren genomineerd.

De satirische nieuwsshow Zondag met Lubach kreeg 47 procent van de stemmen. Arjen bedankte in zijn speech op het podium zijn crew en redactie, voor wie hij het 'een eer vindt dat ze met hem mogen werken'.

Eva Jinek

Naast de Gouden TelevizierRing regende het vanavond nog andere prijzen tijdens het gala. Eva Jinek won de Zilveren Televizier-Ster voor de beste presentatrice. Andere genomineerden waren Floortje Dessing en Geraldine Kemper. "Ik doe dit voor jullie, maar dat ik zoveel waardering krijg, is fantastisch", aldus Jinek. Wilfred Genee won de prijs voor beste presentator.

Marieke Elsinga

De talentenprijs ging naar Marieke Elsinga. De voormalige sidekick van RTL Late Night werkt nu als verslaggever bij RTL Boulevard. Ook is ze te zien in Expeditie Robinson. Beste acteur is Jeroen van Koningsbrugge, beste actrice Angela Schijf. Het programma Brugklas won de Gouden Stuiver voor beste jeugdprogramma.

Meer op RTLBoulevard.nl:
Foto's: Op de rode loper bij het Televizier-Ring Gala