We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

08 oktober 2017 16:47

Zoey Ivory danst bij Miss Nederland-finale

Zoey Ivory danst bij Miss Nederland-finale

Zoey Ivory is nog niet uitgedanst. Miss Nederland 2016 won zaterdagavond samen met danspartner Marnix Lenselink de finale van het tv-programma Dance Dance Dance en maandag staat de volgende dansklus alweer in de agenda. Tijdens de finale van de Miss Nederland-verkiezing in Studio 21 geeft Ivory niet alleen haar kroon door, ze geeft ook een dansoptreden. Dat verklapte de brunette zondag op Instagram.

In een filmpje op de pagina van Ivory is te zien hoe er hard wordt gerepeteerd in de studio in Hilversum. "Het dansen is na Dance Dance Dance nog niet klaar... Ik heb een speciale verrassing voor jullie morgen bij de Miss Nederland-finale", schrijft het 24-jarige model.

Bijna anderhalf miljoen mensen stemden zaterdagavond af op RTL4 voor de finale van de dansshow.

Topnieuws