We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

09 januari 2017 08:35

Zestien arrestaties na brute juwelenroof Kim Kardashian in Parijs

De Franse politie heeft zestien verdachten aangehouden in verband met de gewelddadige roofoverval op de Amerikaanse realityster Kim Kardashian. Dat melden Franse media op basis van bronnen.

De verdachten werden deels opgespoord aan de hand van DNA-materiaal dat was aangetroffen op een deel van de buit dat de overvallers hadden laten vallen, meldt BFMTV.

Kim vastgebonden in appartement

Kim Kardashian werd begin oktober overvallen door gewapende en gemaskerde indringers in haar appartement in het centrum van Parijs. De overvallers bonden haar vast terwijl ze voor zo'n 9 miljoen euro aan sieraden buitmaakten. De daders hielden de beveiliger van haar verblijf onder schot en dwongen deze de deur te openen. De overvallers droegen bivakmutsen en kleding met politie-emblemen. Volgens de Franse zender RTL gingen zij er te voet of op de fiets vandoor.

In het nieuwe seizoen van Keeping up with the Kardashians, dat binnenkort van start gaat, zal de realityster voor het eerst uitgebreid vertellen over de overval.

Topnieuws