We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

02 december 2015 19:49

Wendy van Dijk viert jubileum eigen blad

Morgen ligt alweer de vijfde editie van het tijdschrift de Wendy van Wendy van Dijk in de winkel, en dat is een jubileumuitgave want het blad bestaat één jaar.

In de editie die morgen in de winkels ligt heeft Wendy onder andere een openhartig gesprek met haar maatje Martijn Krabbé. In het blad noemt ze hem vader, een vechter en een vakman. “Hij is een vakman die nooit iets zomaar doet. Er zit altijd een enorme gedachte achter. Een gevoel van: het moet samenkomen”, schrijft Wendy in haar tijdschrift. Aan de desk in RTL Boulevard voegt de presentatrice toe dat Martijn in staat is om tijdens het werken zijn gevoel soms uit te schakelen zodat hij niet denkt aan al het negatieve wat er over hem geschreven wordt in de bladen. Zoals de scheiding mijn Amanda.

Drukte
Wendy van Dijk heeft het er maar druk mee. Vrijdag starten de liveshows van The Voice Of Holland. Ondertussen staat de blondine op de set van Moordvrouw voor een nieuwe serie en is ze ook nog moeder. “Het is een kwestie van goed plannen. Ik heb een goed team achter me.”

Meer op rtlboulevard.nl:

 

Topnieuws