We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

12 juni 2015 19:45

Wendy van Dijk slaat door met opruimen

Wendy van Dijk heeft het allemaal. Schoonheid, succes, een gezin als een Becelreclame en natuurlijk een eigen tijdschrift. Vandaag lanceerde ze het derde exemplaar met als thema Vrijheid en Ambitie. Twee begrippen die elkaar aardig in de weg kunnen zitten.

Wendy van Dijk geniet al jaren van een triple A-status in televisieland. Niet dat het haar is komen aanwaaien, de blondine heeft haar tanden nog niet gewisseld of ze staat al voor de camera. "Ik wilde altijd danseres worden! Dat had helemaal niets met acteren te maken", vertelt ze.

Dansen, presenteren, acteren, Wendy doet niet aan half werk. Maar het succes heeft ook een keerzijde. "Ik heb helemaal geen sociaal leven meer", lacht ze. "Vanuit een professioneel oogpunt moet je daar rekening mee houden en als het druk is, wil ik uitgeslapen en fit zijn."

Opruimwoede
En dan is er ook nog haar blad Wendy. De nieuwste editie ligt vanaf nu in de winkels. Wendy zegt in haar magazine dat ze voor het eerst in haar leven geen zelfhulpboeken nodig heeft, want die heeft ze al versleten. Dat besef kwam op het vliegveld vlak voor een vakantie naar Ibiza. Ze stond in de boekhandel op het de luchthaven en dacht: Ik heb die tips gewoon niet nodig.

Vervolgens kwam ze toch met een hulpboek naar buiten, van opruimgoeroe Marie Kondo. Deze Japanse dame is wereldberoemd met haar opruimtechnieken: doe zo veel mogelijk weg en ruim niet per kamer, maar per categorie op.

Wendy is dat fanatiek gaan doen. Sterker nog, ze is er in doorgeslagen. Wendy heeft haar hele huis van boven tot onder opgeruimd, zakken vol weggegooid. Da's bijzonder, want op alle vlakken is Wendy mega gedisciplineerd – behalve op het gebied van opruimen.

Topnieuws