We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

18 maart 2015 19:59

Wendy: Mijn trouwjurk heeft goede bestemming gekregen

Wendy van Dijk-Galjaard heeft haar trouwjurk weggegeven. De trouwjurk van Wendy lag na het cancelen van het huwelijk met Xander de Buisonjé maar in de kast en daarom vond de presentatrice het tijd om iemand anders blij te maken. "Het is altijd een prachtige jurk geweest, die verdient zijn moment", zegt Wendy in RTL Boulevard.

Iedereen die de jurk wilde hebben kon zich melden bij Wendy. Ze koos uiteindelijk voor Esmee. "Deze vrouw wil alleen maar trouwen in een Vera Weng. Haar droomhuwelijk komt sowieso niet meer uit omdat haar moeder overleed toen ze acht jaar was. Ze zei: dan is mijn bruiloft niet meer compleet. Daarom wilde ze graag een Vera Weng-jurk hebben", legt Wendy uit.

De presentatrice is blij dat haar jurk nu alsnog in goede handen is. "Ik heb er zo hard voor gespaard, ik vond het jammer dat deze jurk geen bestemming had gekregen."

Maar of de gelukkige winnares nu ook daadwerkelijk in het jurkje past blijft even de vraag. "Ik weet het niet, ik denk het wel. En anders kun je hem nog altijd een beetje aanpassen."

Morgen verschijnt ook het nieuwste nummer van het tijdschrift van Wendy in de schappen.

Topnieuws