We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

11 december 2014 19:34

Wendy geeft kijkje in haar leven

Wendy van Dijk heeft iets bijzonders gedaan: ze heeft haar eigen glossy Wendy gelanceerd. Het tijdschrift is onderdeel van haar nieuwe mediacampagne, waarmee ze zich wil inzetten voor een gelukkiger Nederland. "Er is negativiteit genoeg in de wereld", vertelt de alleskunner aan RTL Boulevard.

We worden er dagelijks via kranten, internet en tv mee geconfronteerd en besmet. Het is de hoogste tijd voor een tegengeluid", aldus de presentatrice.

"Laten we elkaar inspireren met hoop, kracht, liefde, informatie en ontspanning." Naast het tijdschrift lanceert Wendy ook een website, wendyonline.nl. Via het blad, de site en social media gaat ze positief nieuws, handige tips, wijze raad, praktische adviezen en inspirerende levensverhalen delen. Ook zal Wendy een kijkje achter de schermen van haar eigen drukke leven geven. Voor ieder blad krijgt Wendy hulp van een bekende artiest die zijn of haar visie op geluk geeft.

Wen laat weten dat zij haar geluk heeft gevonden, maar dat was niet altijd even makkelijk. "Het ging met vallen en opstaan, met dromen en groot verdriet. En nog steeds kan ik met mijn handen in mijn haar zitten en denken: hoe gaan we dit nu weer oplossen? Wellicht kan ik met mijn ervaringen andere mensen bij hun zoektocht helpen."

De eerste editie van Wendy ligt 12 december in de winkels.

Topnieuws