We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

17 juli 2017 16:08

Virginia en Peter Jan kijken uit naar komst van baby

De zwangerschap van Virginia voorlopig voorspoedig. Dat laat de vrouw van presentator Peter Jan Rens vandaag weten aan RTL Boulevard. "Het gaat erg goed, in tegenstelling tot de zwangerschap van Djelisa", aldus Virginia.

Virginia laat weten druk bezig te zijn met de voorbereidingen van de komst van de baby. Het liefdeskoppel heeft zelfs al een naam bedacht voor de kleine. "We zijn volop bezig om alles klaar te maken voor de komst van het kindje. Peter Jan heeft haar naam bedacht en die is erg leuk en uniek", vertelt de aanstaande mamma.

Peter Jan kijkt volgens Virginia erg uit naar de komst van het meisje. "Het wordt wel spannend voor hem, zo met drie dames in huis. Hij is enorm blij en trots en praat nu al over de volgende Peter Jan Rens. Maar hij loopt natuurlijk altijd nogal hard van stapel."

Meer Boulevard:

 

 

Topnieuws