We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

13 september 2017 16:37

Video: Serena Williams showt dochtertje aan de wereld

Serena Williams heeft een foto en een filmpje van haar pasgeboren dochtertje op social media. De toptennisster beviel bijna twee weken geleden van haar eerste kindje. Haar verloofde, Reddit-baas Alexis Ohanian, is de vader. De geboorte verliep alleen niet helemaal soepel.

“Maak kennis met Alexis Olympia Ohanian Jr.” tikt Serena bij het plaatje. Op haar website laat de toptennisster in een filmpje nog meer beelden van de zwangerschap en de kersverse spruit zien.

Complicaties

Serena beviel op 1 september in het St. Mary's Medical Center in West Palm Beach. Dat verliep niet helemaal soepel. Tijdens de geboorte kreeg Serena te maken met complicaties. De tennisster mocht pas na zes dagen het ziekenhuis weer uit.

 

Meet Alexis Olympia Ohanian Jr. You have to check out link in bio for her amazing journey. Also check out my IG stories

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

Topnieuws