We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

04 december 2014 00:44

Video: Humberto traint voor strakke ronde billen

Video: Humberto traint voor strakke ronde billen

Modellen als Doutzen Kroes trainen erop los om mooie strakken billen te krijgen. Personal trainer Tom Barten weet als geen ander met welke oefening je je billen strak kunt trainen. Humberto probeerde dit maar al te graag zelf uit in RTL Late Night.

Tom heeft jarenlang modellen geholpen met trainen voor de shows. "Alle vrouwen willen natuurlijk ronde billen. Vrouwen denken dat ze dan moeten squatten, maar dat is helemaal geen goede training", legt hij aan Humberto uit.

Humberto gaat vervolgens op de grond liggen om de iets wat komische Hip Thrust-oefening zelf te proberen. "Dit kan iedereen, dit is geen training, dit is een hobby", lacht Humberto.

Topnieuws