We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

07 juni 2017 10:25

Video: Ed Sheeran stopt enorm aantal Maltesers in mond

Ed Sheeran heeft verborgen talenten. De zanger kan zonder moeite een enorm aantal Maltesers in zijn mond stoppen, zo liet hij zien in een nieuwe aflevering van Carpool Karaoke van talkshowhost James Corden.

James vroeg Ed naar een gerucht dat hij 47 van de chocoladesnoepjes in zijn mond zou kunnen stoppen. Toen Ed dat bevestigde, daagde de presentator hem direct uit voor een wedstrijdje. "Ik denk dat je mij nog wel eens zou kunnen verslaan", zei Ed. "Laten we het proberen", reageerde James vervolgens.

Tussenstand

De twee begonnen daarna enthousiast snoepjes in hun mond te schuiven, terwijl op het scherm bij werd gehouden wat de tussenstand was. James moest de strijd staken bij 26 stuks, vlak voordat hij zijn autodeur opende en alles op de straten van Los Angeles spuwde.

Ed bleef ondertussen doorgaan en stopte pas toen hij de 55 had aangetikt. "Ik heb geen idee hoe je dat gedaan hebt", lachte James. "Dat was krankzinnig!"

Meer bij RTL Boulevard:

Topnieuws