We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Topnieuws
Meest gelezen

16 april 2014 20:43

Vajèn van den Bosch moet leren dansen

Vajèn van den Bosch moet leren dansen

Vajèn van den Bosch bewees als Martha von Trapp en later in The Voice Kids en Shrek al te kunnen zingen en acteren. Voor de rol van Liesl in de nieuwe versie van The Sound Of Music moet ze ook nog leren dansen. Dat is een nieuwe discipline voor Vajèn.

''Dansen is heel nieuw voor me en dat heb ik ook heel lastig gevonden. Zeker tijdens de audities. Ik stond tussen meiden die ontzettend goed kunnen dansen. En ik stond daar en vroeg me af: wat doe ik hier in godsnaam? Maar ik wilde het zó graag'', vertelde Vajèn woensdag op de castpresentatie van The Sound Of Music in Amerongen.

Ook de regisseur van de musical had zijn twijfels bij haar danscapaciteiten. In een gesprek met producent Albert Verlinde liet hij volgens Albert weten: ''Zingen kan ze fantastisch en acteren ook, maar die dans, dat weten we nog niet.''

Inmiddels danst Vajèn in de ogen van de theaterproducent de sterren van de hemel, maar ze belooft er tot de première in november nog hard aan te werken.

Topnieuws