We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

18 juni 2017 07:36

'Tweeling Beyoncé en Jay Z geboren'

Amerikaanse entertainmentwebsites weten het zeker: zangeres Beyoncé is bevallen van een tweeling.

De baby's zouden in de nacht van maandag op dinsdag zijn geboren in een ziekenhuis in Los Angeles. De pers heeft zich massaal verzameld rond het ziekenhuis.

De 35-jarige Amerikaanse heeft samen met haar partner, muziekproducer en rapper Jay Z (47) , al een dochtertje van vijf. De foto waarop Beyoncé Knowles destijds haar zwangerschap via Instagram bekendmaakte, is de meeste gelikete foto op Instagram ooit. Beyoncé heeft op dat kanaal 103 miljoen volgers.

 

YAY!!!!!! Congratulations @beyonce --!!!!! ----------sooooo beautiful!!!!

Een bericht gedeeld door Rita Ora (@ritaora) op

Jay Z afwezig

Amerikaanse media speculeren al de hele week volop over de geboorte. Jay Z werd donderdag als eerste hiphopartiest ooit opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, maar schitterde door afwezigheid.

Fans van Beyoncé beweren al langer dat de zangeres is bevallen. Ze is al een tijdje stil op social media, en deelde op Moederdag volgens ‘The Beyhive’ bewust een oude foto om iedereen op het verkeerde been te zetten.

Geslacht, namen of de precieze geboortedatum kunnen Amerikaanse entertainmentmedia nog niet geven. 

Topnieuws