We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

16 februari 2017 23:55

Trump-tegenstander Whoopi Goldberg neemt het op voor dochter Trump

Trump-tegenstander Whoopi Goldberg neemt het op voor dochter Trump
Whoopi Goldberg (archieffoto)

"Niemand wil tijdens Fashion Week naast Tiffany Trump zitten", twitterde een modejournalist een paar dagen geleden. De mensen die een plek hadden gekregen naast de dochter van de president, zouden zelfs bewust ergens anders zijn gaan zitten. Tiffany krijgt nu steun uit onverwachte hoek.

Whoopi Goldberg, een groot tegenstander van de standpunten van Donald Trump, biedt in haar programma The View aan om samen met Tiffany naar een paar andere modeshows te gaan.

Niet over vader

"Weet je Tiffany, ik ga nog naar een paar shows... dan kom ik bij jou zitten", zei Goldberg in reactie op de foto van de modejournalist. "Het gaat tijdens de show niet over politiek, het gaat over mode. Ze wil het helemaal niet over haar vader hebben. Ze kijkt naar de mode!"

Goldberg noemt het 'pesten' en 'gemeen' dat niemand naast Tiffany wilde zitten tijdens de show van Philipp Plein. "Meisje, ik kom naast jou zitten. Want ik heb ook meegemaakt dat mensen niet naast mij wilden zitten. Ik zoek je op bij de volgende show en kom naast je zitten."

Tiffany, het enige kind van Trump en actrice Marla Maples, reageerde op Twitter. "Dank je Whoopi Goldberg. Ik wil ook heel graag naast jou zitten!"

Topnieuws